שמן אבוקדו

SignsAndImages/avocado.jpgמקורו של שמן האבוקדו הוא מארצות טרופיות. השמן מופק בכבישה קרה וצבעו הטבעי צהבהב. הרכבו עשיר עד 80% בשומן לא רווי, חומצות אולאית, לינולית (אומגה 6), ויטמינים A ו-E כל זאת מזכה את שמן אבוקדו לבעל ערך רב בשימוש חיצוני ופנימי.
השמן נספג בקלות אל העור, ממריץ את התחדשות התאים, מעלה את גמישות העור ופועל להצערתו.
הודות ליציבותו הגבוה מפני התחמצנות, השמן מתאים לשימוש כמגן על העור נגד נזקים סביבתיים וכן כמרכך ומטפל בעור סדוק, יבש, פגוע ואקזמי. השמן מועיל במיוחד נגד סימני מתיחה בזמן הריון או דיאטה.

WebAssets2/footer_920.jpg

Magiray™   ¦   6 HaSolelim Str., Tel Aviv 6789706, Israel    ¦  Phone: 03-5626613; Fax: 03-5626615    ¦    e-mail: info@magiray.com
© כל הזכויות שמורות
Magiray Cosmetics LTD